Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Σωστός τρόπος για να λούζετε τα μαλλιά σας!!!

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε το σωστό τρόπο στο λούσιμο των μαλλιών μας, αλλά όλοι ξέρουμε, ίσως να είναι λάθος....
Πώς θα μπορούσε να πάει στραβά με κάτι σαν το λούσιμο των μαλλιών μας; Ωστόσο, θα μπορούσαμε να πλένουμε τα μαλλιά μας με λάθος τρόπο και να συμβάλει στη ζημία του χωρίς να το γνωρίζουμε.
Αυτό που πρέπει να θυμάστε σχετικά με τα μαλλιά μας, είναι ότι τα επιμέρους σκέλη των μαλλιών μας, ανεξάρτητα από το πόσο παχύ ή ισχυρά φαίνεται, είναι πραγματικά πολύ λεπτά.
Έτσι, ποιο είναι το σωστό τρόπο το πλύσιμο των μαλλιών; 
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να χτενίζετε τα μπερδεμένα μαλλιά πριν από το νερο-σαμπουάν, ώστε τα μαλλιά να πλένονται  εύκολα . Και στη συνέχεια, βρέξτε τα μαλλιά σας καλά κάτω από το ντους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ζεστό ή κρύο νερό, αν θέλετε και  για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να βρέξετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό για να ανοίξετε τα λέπια της τρίχας ώστε να καθαρίσουν απο σκόνες και μικροοργανισμούς.
Βάζουμε το σαμπουάν της αρεσκείας μας έπειτα μπορείτε να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με κρύο νερό για να κλείσουν τα λέπια της τρίχας και να προσθέσετε λάμψη στα μαλλιά σας...
Σημαντικός παράγοντας;
Ποτέ δεν λούζουμε τα μαλλιά ανάποδα..πάντα με φορά προς τα πίσω το κεφάλι μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου