Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!!!

Σε έχει πιάσει μια τάση να αλλάξεις χρώμα στα μαλλάκια σου και δεν ξέρεις προς τα που να προσανατολιστείς; Τότε οι ανταύγειες όποιο χρώμα μαλλιάκια και να έχεις είναι η ιδανική λύση για να δώσεις κίνηση και λάμψη σε ένα μονότονο χρώμα

Αν πας στην κομμώτρια σου αποφασισμένη να κάνει τη μεγάλη αλλαγή υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη. Πρώτον: το χρώμα της βάσης σου πρέπει να είναι ενιαίο αν θέλεις το τελικό αποτέλεσμα μετά τις ανταύγειες να είναι σούπερ. Οι αποχρώσεις του καστανού είναι ιδανικές αφού είναι η τέλεια βάση πάνω στην οποία μπορείς να κάνεις όποια απόχρωση ανταύγειας σου αρέσει! Το κόκκινο είναι ένα δύσκολο χρώμα ως βάση ενώ το ξανθό ανάλογα με την απόχρωση του είναι σε πολλές περιπτώσεις ιδανική βάση για ανταύγειες!


Ποια απόχρωση μου ταιριάζει; Η απόχρωση της επιδερμίδας σου παίζει τεράστιο ρόλο στην απόχρωση της ανταύγειας που θα επιλέξεις. Αν η απόχρωση της επιδερμίδας σου είναι "ζεστή" τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανταύγειες στην απόχρωση του χρυσού, του μελιού ή του κόκκινου. Η απόχρωση της άμμου ή αλλιώς πιο σαμπανιζέ είναι ιδανική για εσένα που έχεις πιο ροζουλί επιδερμίδα.


Οι πιο σούπερ συνδυασμοί: αν έχεις λευκό δερματάκι και καστανό μαλλάκι προτίμησε και  κάνε πολλές και λεπτές ανταύγειες σε όλο το κεφάλι στην απόχρωση της άμμου για να αλλάξεις χρωματικό τόνο , να "ξανοίξεις" το χρώμα σου και να αλλάξεις το λουκ σου. Το σκούρο καστανό,φωτίζεται με μελί ανταύγειες και παίρνει μια γλυκιά απόχρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου