Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ TIPS ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Πώς θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το κραγιόν σας; Τι πρέπει να κάνετε για να δείχνουν τα χείλη σας πιο γεμάτα και οι βλεφαρίδες σας πιο πυκνές; Σε αυτά κι ακόμη περισσότερα σας δίνουμε κάποια τιπς...π

" Για να φωτίσετε τα μάτια σας και να τους δώσετε ζωντάνια, κάντε μικρές βούλες με ένα κονσίλερ ψηλά στα μάγουλα, γύρω από τους κροτάφους και πάνω από τα φρύδια. Στη συνέχεια, «σβήστε» τις περνώντας από πάνω τους ένα ανάλαφρο στρώμα πούδρας. 

" Μην ξεχνάτε ποτέ την πολυχρηστική φύση ενός κραγιόν. Αφού πρώτα βάψετε τα χείλη, χρησιμοποιήστε το για να δώσετε χρώμα και ζωντάνια στα μάγουλα ή φωτεινότητα στα βλέφαρά σας. 


" Για να απαλύνετε το πολύ έντονο κραγιόν σας, αναμείξτε το με λίγο μπεζ ή, εναλλακτικά, πριν το απλώσετε, βάλτε μια μικρή ποσότητα φον ντε τεν. 

" Για να απλώνεται και να στρώνει καλύτερα το φον ντε τεν όταν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή, χρησιμοποιήστε κάποιο σε υγρή μορφή και ανακατέψτε το καλά με λίγη ενυδατική κρέμα. 

" Ποτέ μη μακιγιάρεστε αν πρώτα δεν προετοιμάσατε το δέρμα σας. Σιγουρευτείτε ότι το έχετε καθαρίσει σχολαστικά και στη συνέχεια απλώστε την ενυδατική σας. 

" Το καλύτερο... βάλσαμο για τα πρησμένα βλέφαρα, στο τέλος της ημέρας, είναι να κάνετε ντεμακιγιάζ με εξειδικευμένο προϊόν, το οποίο έχετε φυλάξει στο ψυγείο. 

" Για να παραμένει αναλλοίωτη και χωρίς σπασίματα η σκιά που φοράτε όλη μέρα, φτιάξτε μια απαλή βάση που θα απλώσετε κάτω απ' αυτήν, αναμειγνύοντας απλώς λίγη ενυδατική κρέμα με μια μικρή ποσότητα κονσίλερ. 



" Αν η επιδερμίδα σας δείχνει καταπονημένη από την κούραση και το στρες, υπάρχει μια «σπιτική» λύση: ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη με δύο σταγόνες από αιθέριο ελαιόλαδου και τρία κουταλάκια ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, τρίψτε αρκετά καλά και δυνατά την επιδερμίδα σας με το μαγικό αυτό μείγμα και, τέλος, καθαρίστε την, ξεπλένοντάς την, με ροδόνερο. 

" Ένα πολύ έξυπνο τρικ για να τονίσετε τα μάτια σας και να φαίνονται ακόμη πιο πυκνές οι βλεφαρίδες σας είναι να κάνετε με ένα μαύρο μολύβι μικρές τελίτσες, ανάμεσα στις ρίζες των βλεφαρίδων στο πάνω βλέφαρο. 

" Για να φαίνονται πιο γεμάτα τα χείλη, βάλτε λίγο διάφανο γκλος στο κέντρο του κάτω χείλους, αφού, φυσικά, πρώτα το βάψετε με το αγαπημένο σας κραγιόν. 

" Αν τα μαλλιά σας δεν αντέχουν χωρίς προϊόντα styling, θυμηθείτε από δω και πέρα, όταν πρόκειται να λουστείτε, να απλώνετε μια μικρή ποσότητα σαμπουάν απευθείας σε στεγνά μαλλιά, να τα ξεπλένετε πολύ καλά και στη συνέχεια να ακολουθείτε τη συνηθισμένη διαδικασία λουσίματος. Ολοκληρώνετε την περιποίησή τους με μαλακτική κρέμα στο τελευταίο ξέβγαλμα. 

" Για να μη «μουντζουρώνει» το αϊ-λάινερ που χρησιμοποιείτε, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε παραπάνω από το να βάλετε στη μύτη του λίγη σκιά ματιών σε σκόνη στην ίδια φυσικά απόχρωση. 

" Για να ελέγχετε καλύτερα το αποτέλεσμα που ζητάτε από το κονσίλερ, είναι προτιμότερο να μην το απλώνετε με τα δάχτυλά σας, αλλά με ένα καθαρό πινελάκι χειλιών. 

" Για πιο πλούσιες και γεμάτες βλεφαρίδες, βάλτε το βουρτσάκι της μάσκαρα στις ρίζες τους και φέρτε το προς τα πάνω και προς τα έξω. Για να δείχνουν πιο μακριές, γείρετε το βουρτσάκι προς τα κάτω και ακουμπήστε το σε όλο το μήκος τους. 

" Για να δημιουργήσετε ένα αδιάβροχο υγρό αϊ-λάινερ, θα χρειαστείτε και μια αδιάβροχη μάσκαρα, όπου πολύ απλά θα βουτήξετε το πινελάκι και, στη συνέχεια, θα σχηματίσετε τη γραμμή που θέλετε στα βλέφαρά σας. 

" Αν φοράτε από το πρωί μάσκαρα και θέλετε να την ανανεώσετε, περάστε τις βλεφαρίδες σας με λίγη βαζελίνη. Η τεχνική αυτή θα τις κάνει να φαίνονται πιο γυαλιστερές και ακόμη πιο μαύρες. 


" Αν τα φρύδια σας χαρακτηρίζονται... ατίθασα, μπορείτε να τα κρατήσετε υπό έλεγχο, με ειδικό ζελ. Αν μάλιστα, το κάνετε καθημερινά, θα δείτε ότι ύστερα από 6 μήνες θα έχουν «αναγκαστεί» να μεγαλώνουν προς μια κατεύθυνση κι αυτό θα δώσει λύση στο πρόβλημά σας.  

" Αν θέλετε να διορθώσετε ένα λάθος στο μακιγιάζ των ματιών, χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα, την οποία προηγουμένως θα πρέπει να έχετε «ποτίσει» με λίγη ενυδατική κρέμα. 




πηγη:kosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου